Problemes amb el micròfon d’un Krom Kyus 7.1

Després de molts dies sense poder jugar al AoEII (sí, tinc una edat i poques ganes d’aprendre jocs nous), aquesta tarda he trobat un foradet per fer unes partides. Contacto per Whatsapp amb el meu company de batalles i quedem per fer un Hangouts mentre juguem. Connecto els meus cascos Krom Kyus 7.1, que per cert van de conya, i el micro no funcionava. He mirat el tema de permisos al navegador i tot correcte. L’antivirus no era. Els propis cascos semblaven en bon estat. Windows reconeixia el micro però no hi podia accedir. He provat tot el que en aquell moment se m’ha ocorregut i res: he instal·lat drivers, he deshabilitat el dispositiu i l’he tornat a habilitar, he provat tots els ports USB… Que no, que avui jugava sense micro. I així ha estat.

Després de la partida he començat la típica ronda a Google: “Krom Kyus doesn’t work…”. Google m’ha retornat tots els fòrums possibles, però no acabava de trobar la solució. Fins que al final he anat a petar a un post de SoftZone anomenat “Cómo solucionar los problemas con el micrófono en Windows 10 April 2018 Update“. Bé el títol ja és força explicatiu per si mateix. Resulta que aquesta actualització et marca per defecte l’opció que diu que les aplicacions no tinguin permís per accedir al micròfon. Només cal desactivar-ho, o donar permís a les aplicacions que volem, i problema solucionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *